Τι ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές; -Ενα τεστ που λύνει όλες τις αμφιβολίες [εφαρμογή] - iefimerida.gr

Τι ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές; -Ενα τεστ που λύνει όλες τις αμφιβολίες [εφαρμογή]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μέγα ερώτημα κάθε ψηφοφόρου. Ιδιαιτέρως εκείνου που ακόμα αμφιταλαντεύεται και δεν γνωρίζει προς τα που κλίνει ιδεολογικά, αλλά και ποιο ψηφοδέλτιο να διπλώσει μέσα στο παραβάν.

Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται συνεχώς τεστ που μέσω συγκεκριμένων - στοχευμένεων ερωτήσεων, σκιαγραφούν το πολιτικό προφίλ του χρήστη και του δίνουν ένα στίγμα για το ποιο κόμμα είναι πιο κοντά στις δικές του απόψεις.

Αυτό ακριβώς κάνει και ο ηλεκτρονικός σύμβουλος ψήφου Euvox που δεν απευθύνεται μόνο στους Ελληνες, αλλά σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες (έχεις τη δυνατότητα αλλαγής γλώσσας).

Τα αποτελέσματα, βάσει των απαντήσεων που δίνει ο καθένας, μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και έκπληξη: ευχάριστη ή δυσάρεστη!

Βρείτε πού κινείστε στον ιδεολογικό χάρτη του Ευρωκοινοβουλίου, με τη βοηθεία της συγκεκριμένης εφαρμογής, που θα την βρείτε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αναποφάσιστοι ευρωεκλογές 2014 Eurovox
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ