Το σημείο στο κατηγορητήριο που «καίει» τον Μπούκουρα: Είχε όπλο για να εφοδιάζει την ΧΑ - iefimerida.gr

Το σημείο στο κατηγορητήριο που «καίει» τον Μπούκουρα: Είχε όπλο για να εφοδιάζει την ΧΑ

Το σημείο στο κατηγορητήριο που «καίει» τον Μπούκουρα: Είχε όπλο για να εφοδιάζε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιάμιση σελίδα είναι το κατηγορητήριο που βαραίνει τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 2 Ιουνίου. Ωστόσο το σημείο που φαίνεται να «καίει» τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή είναι πως στο κατηγορητήριο αναφέρεται πως το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του το χρησιμοποιούσε για να τον παράνομο εφοδιασμό της ΧΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως το όπλο το κατείχε με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια της δραστηριότητας του ως μέλος της ηγετικής της ομάδας ,αποδεχόμενος τα καθήκοντα που του ανέθεσε η οργάνωση συνεισφέροντας στην πραγματοποίηση των δεσμευτικών για εκείνον και των υπολοίπων μελών, στόχων.

Ο Στάθης Μπούκουρας θα απολογηθεί στις 2 Ιουνίου.

Ο συνήγορος του Σ. Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε πρωτοφανές το κατηγορητήριο που αφορά την τροποποίηση, όπως είπε, μιας νόμιμης κυνηγετικής καραμπίνας η οποία αντι για τρία παίρνει πέντε φυσίγγια και ζήτησε σεβασμό απο τη δικαιοσύνη όπως την σέβεται ο ίδιος και ο εντολεας του. Μάλιστα δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε ο εντολεας του θέλουν να παρέμβουν στην εκλογική διαδικασία επισημαίνοντας ότι είναι τραγωδία να γίνονται άνθρωπο θυσίες για πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο κ. Κούγιας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις βουλευτών της ΧΑ στο πρόσφατο ξέσπασμα του Στάθη Μπούκουρα στη Βουλή είπε οτι ο πελάτης του ότι νιώθει πως βρίσκεται ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. «Από τη μια υπάρχουν πραγματικά πολιτικά συμφέροντα που θέλουν τη διάλυση της ΧΑ και από την άλλη θεωρεί οτι άνθρωποι που ήταν βουλευτές μαζί του στα ίδια έδρανα, μόνο και μόνο επειδή βάζει την οικογένεια του πάνω από την κομματική ιδιότητα, αυτό να θεωρείται κωμικό και να τον χλευάζουν».

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ακόμα ότι: «Πραγματικά μπορεί να υπάρχουν στελέχη της ΧΑ που έχουν κάνει εγκληματικές πράξεις. Ποιος δεν καταδικάζει αυτόν που σκότωσε τον Φύσσα και όσους συνεργάστηκαν μαζί του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τιμωρηθούν αθώοι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ