Αποστάσεις παίρνει η ΔΗΜΑΡ από Οικονόμου για Μώραλη: Εντελώς προσωπικές οι δηλώσεις του - iefimerida.gr

Αποστάσεις παίρνει η ΔΗΜΑΡ από Οικονόμου για Μώραλη: Εντελώς προσωπικές οι δηλώσεις του

Αποστάσεις παίρνει η ΔΗΜΑΡ από Οικονόμου για Μώραλη: Εντελώς προσωπικές οι δηλώσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του βουλευτή της και Κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Βασίλη Οικονόμου, σχετικά με τους δυο υποψηφίους στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Πειραιά, πήρε η ΔΗΜΑΡ, μέσω δήλωσης του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, Σάκη Παπαθανασίου.«Οι δηλώσεις του Βασίλη Οικονόμου είναι προσωπικές και δεν εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Αριστερά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανασίου, εξηγώντας ότι: «Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη δεξιά ατζέντα του κ. Μιχαλολιακού, ούτε με τις "αυτοδιοικητικές" εκφράσεις του εφοπλιστικού κεφαλαίου».

Και η δήλωση καταλήγει: «Δημιουργεί προβληματισμό η διαρκής προσπάθεια του κ. Οικονόμου να εμφανιστεί υποστηρικτής ενός ψηφοδελτίου, σε δήμο μάλιστα που είναι εκτός της εκλογικής του περιφέρειας. Πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται πριν από τις Ευρωεκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ