Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Καλαμάτα -Απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ, Μόναχο, Φρανκφούρτη και Στουτγάρδη - iefimerida.gr

Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Καλαμάτα -Απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ, Μόναχο, Φρανκφούρτη και Στουτγάρδη

Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Καλαμάτα -Απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση των αφίξεων από τη Γερμανία αναμένονται στην Καλαμάτα, έπειτα από την έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με πόλεις της Γερμανίας. Οι πτήσεις θα γίνονται έως το Σεπτέμβριο, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες και με άλλες χώρες.

Την Τρίτη έφτασαν στην Καλαμάτα δύο πτήσεις της Condor Airlines, από το Μόναχο και το Ντίσελντορφ, με τις οποίες εγκαινιάστηκε η απευθείας σύνδεση που θα υπάρχει με το αεροδρόμιο της πόλης. Το ίδιο θα ισχύσει για τους ταξιδιώτες από την Φρανκφούρτη και την Στουτγάρδη.

Απευθείας σύνδεση της πόλης θα υπάρχει επίσης με το Παρίσι και τη Βαρσοβία, όπως και θα γίνονται περισσότερες πτήσεις από τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ