Στη βουλή διορίσθηκε ως μετακλητός της ΧΑ ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί στην επίθεση στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Στη βουλή διορίσθηκε ως μετακλητός της ΧΑ ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί στην επίθεση στο Ηράκλειο

Στη βουλή διορίσθηκε ως μετακλητός της ΧΑ ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του προφυλακισμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Χρήστου Παππά, διορίσθηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους δύο μέλη του κόμματος.Οπως αναγράφεται στο ΦΕΚ ο Αλέξανδρος Γέροντας διορίζεται στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στην Βουλή διορίστηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με απόφαση (ΦΕΚ 255 ΥΟΔΔ/ 08-05-2014) ο Αλέξανδρος Γέροντας διορίζεται στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη βουλή, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ