Επίθεση «αγάπης» στο Facebook του νεοναζιστικού κόμματος της Γερμανίας -Πάνω από 100.000 like κατά του φασισμού - iefimerida.gr

Επίθεση «αγάπης» στο Facebook του νεοναζιστικού κόμματος της Γερμανίας -Πάνω από 100.000 like κατά του φασισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε λίγη ώρα η επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του νεοναζιστικού κόμματος NPD θα γέμιζε με 100.000 like. Στην ουσία, πίσω από αυτό το κύμα «αγάπης» βρίσκεται η οργάνωση Laut Gegen Nazis, η οποία προχώρησε σε μία πρωτότυπη διαμαρτυρία κατά των ναζιστών της Γερμανίας.

Περισσότεροι από 100.000 χρήστες, οι οποίοι τάσσονται κατά του ρατσιστικού μίσους ανταποκρίθηκαν στο... κάλεσμα και «επιτέθηκαν» στην επίσημη σελίδα του NPD κάνοντας like. Την ίδια στιγμή, σε αρκετές περιπτώσεις τα like συνοδεύονταν από μηνύματα για μία «πολύχρωμη Γερμανία».

Οπως επισημαίνει η οργάνωση δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίθεση στο ρατσιστικό μίσος με μηνύματα αγάπης.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη προσπάθεια που γίνεται να αντιμετωπιστεί το ρατσιστικό μίσος με αγάπη, επισημαίνουν, επικαλούμενοι τον Martin Luther King.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ