Πώς η Ελεν ΝτεΤζένερις βρέθηκε να «παίζει» στο Μπρούσκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς η Ελεν ΝτεΤζένερις βρέθηκε να «παίζει» στο Μπρούσκο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν γνωρίζει ελληνικά, δεν έχει παίξει ποτέ σε ελληνική σειρά και βέβαια δεν είχε ξανακούσει για το «Μπρούσκο». Κι όμως, η Ελεν ΝτεΤζένερις εμφανίστηκε- εν αγνοία της- σε ένα επεισόδιο του σίριαλ του ΑΝΤ1.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός με το δικό της μοναδικό τρόπο στη δημοφιλή εκπομπή της. Ετσι, παρουσίασε ένα απόσπασμα από το «Μπρούσκο», στο οποίο ένας ήρωας της σειράς αναπολεί την παλιά του αγάπη, κρατώντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της. Μόνο που η γυναίκα που απεικονίζεται είναι Ελεν ΝτεΤζένερις, από τα σχολικά της χρόνια!

Οπως είπε η παρουσιάστρια, μία θαυμάστρια του «The Ellen Show», η Μαρία από το Μαϊάμι, το παρατήρησε και της έστειλε το απόσπασμα. Αυτό όμως που αιφνιδίασε περισσότερο την ΝτεΤζένερις δεν ήταν το γεγονός ότι «εμφανίζεται» σε μία ελληνική σαπουνόπερα, αλλά η επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

«Δεν το καταλαβαίνω, δεν ξέρω ελληνικά και ξέρω ότι τα μαλλιά μου ήταν μια ελληνική τραγωδία εκείνον τον καιρό. Αλλά γιατί; Γιατί από όλες τις φωτογραφίες μου αυτή;», είπε η Αμερικανίδα και κάλεσε όποιον παρακολουθεί τη σειρά να της εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. «Δεν θέλω να σας το χαλάσω πάντως, αλλά δεν πρόκειται ποτέ ξανά να είμαστε μαζί με αυτόν τον άνδρα!», κατέληξε, με το κοινό να ξεκαρδίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Έλεν ΝτεΤζένερις Μπρούσκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ