Απίστευτο: Το πρώτο αντηλιακό που το πίνεις και μαυρίζεις άφοβα στον ήλιο -Πωλείται ήδη στο διαδίκτυο - iefimerida.gr

Απίστευτο: Το πρώτο αντηλιακό που το πίνεις και μαυρίζεις άφοβα στον ήλιο -Πωλείται ήδη στο διαδίκτυο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παλιά διαφήμιση σαμπουάν προειδοποιούσε με νόημα «μην το πιείτε, λουστείτε». Αν η αμερικανική εταιρεία «Osmosis Skincare» αποφασίσει να φτιάξει μια αντίστοιχη διαφήμιση για το αντηλιακό που πουλάει, θα πρέπει να δώσει το ανάποδο μήνυμα «μην το απλώσετε, πιείτε το».
Κι όμως, το πρώτο αντηλιακό που δεν χρειάζεται να απλωθεί στο σώμα, αλλά να... καταποθεί είναι πραγματικότητα. Οπως γράφει και το Έθνος, πρόκειται για το «Harmonized H20 UV Neutralizer» και το οποίο δηλώνεται πως προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και ενυδατώνει αφού έχει δείκτη προστασίας 30 και «δρα» για περίπου τρεις ώρες, εξουδετερώνοντας το 97% των ακτίνων UVA και UVB.

Η μεγάλη του διαφορά, όμως, από τα συμβατικά αντηλιακά είναι ότι ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να το πιεί με το κουταλάκι. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: μία για γρήγορο μαύρισμα και μία για πιο ματ αποτελέσματα. Κάνει ό,τι και κάθε άλλο αντηλιακό. Αλλά με μία διαφορά. Σε αντίθεση με κάθε άλλη αντηλιακή λοσιόν, το συγκεκριμένο προϊόν δεν απλώνεται στο δέρμα αλλά... πίνεται με το κουταλάκι διαλυμένο σε νερό.

Ο χρήστης καλείται να πίνει 2 ml αντηλιακού, κατά προτίμηση μαζί με νερό (περίπου 60 ml), για κάθε 4 ώρες που περνάει εκτεθειμένος κάτω από τον ήλιο.
Επί του παρόντος το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει εγκριθεί επισήμως από τους εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων, αν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν σε ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο.

Πάντως, δεν είναι το πρώτο καλλυντικό που είναι... πόσιμο, σίγουρα όμως το πρώτο αντηλιακό. Ηδη υπάρχει στο εμπόριο κυκλοφορεί μία σειρά από προϊόντα προς βρώσιν ή πόσιν, τα οποία περιέχουν ουσίες ευεργετικές για το δέρμα (αντιοξειδωτικά, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, ωμέγα-3 λιπαρά, καροτενοειδή κ.ά.) και πωλούνται στη θέση που είχαν άλλοτε οι κάθε λογής αντιγηραντικές κρέμες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντιηλιακό UVA πόσιμα καλλυντικά UVB
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ