Ο Παντελής Καψής κατάφερε να ενώσεις τις... φυλές του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική ομιλία του - iefimerida.gr

Ο Παντελής Καψής κατάφερε να ενώσεις τις... φυλές του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική ομιλία του

Ο Παντελής Καψής κατάφερε να ενώσεις τις... φυλές του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική ομι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι μέρες πριν τις κρίσιμες για το ΠΑΣΟΚ ευρωεκλογές, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Παντελής Καψής στη κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Γκάζι κατόρθωσε κάτι πολύ δύσκολο, που έως σήμερα φαινόταν και ακατόρθωτο. Να ενώσει όλες τις φυλές του κόμματος που κυριάρχησε για πάνω από δυο δεκαετίες στην πολιτική ζωή του τόπου.

Στη ομιλία του κ. Καψή έδωσαν το παρόν ο Κώστας Λαλιώτης, ο Ανδρίκος Παπανδρέου, η στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου Ρεγγίνα Βάρτζελη και η ευρωβουλευτής Αννυ Ποδηματά, οι στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου Χρήστος Δερβένης, Χρήστος Πρωτόπαπας και η Εύη Χριστοφυλλοπούλου, ο Απόστολος Κακλαμάνης από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης ενώ από την κίνηση των 58 ήταν εκεί ο Γιάννης Βούλγαρης, ο Γιάννης Καλογήρου και ο Γιώργος Παγουλάτος.

Αφού κατάφερε να πείσει όλους αυτούς να βρεθούν μαζί στην εκδήλωσή του, προφανώς έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα στη τέχνη της πειθούς που είναι και από τις βασικές αρετές ενός πολιτικού. Τα αποτελέσματα πάντως θα φανούν στην κάλπη της Κυριακής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ