«Ζωντάνεψε» ο Michael Jackson και παρουσίασε το νέο του τραγούδι [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

«Ζωντάνεψε» ο Michael Jackson και παρουσίασε το νέο του τραγούδι [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη χθεσινή βραδιά των μουσικών βραβείων Μπίλμπορντ που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες, οι εκπλήξεις άφησαν έκθαμβους τους παρευρισκόμενους αφού όταν άνοιξε η αυλαία εμφανίστηκε ο Michael Jackson.

Ο βασιλιάς της ποπ καθισμένος σε ένα θρόνο τραγούδισε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Slave to rhythm», εν συνεχεία χόρεψε με το δικό του μοναδικό τρόπο και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που δεν πίστευε στα μάτια του. Όλα τα παραπάνω βέβαια υλοποιήθηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας.

«Ζωντάνεψε» ο Michael Jackson και παρουσίασε το νέο του τραγούδι [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι διοργανωτές κατάφεραν να «αναστήσουν» για λίγες ώρες το βασιλιά της ποπ, κατασκευάζοντας ένα ολόγραμμα του.Μάλιστα το ολόγραμμα του Michael Jackson τραγούδησε και χόρεψε με 16 ζωντανούς χορευτές αφήνοντας τους παρευρισκμενους του Grand Garden Arena κυριολεκτικά άφωνους.

«Ζωντάνεψε» ο Michael Jackson και παρουσίασε το νέο του τραγούδι [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως αποκάλυψαν οι διοργανωτές των βραβείων, χρειάστηκαν 6 μήνες σκληρής δουλειάς ώστε να μπορέσει το ολόγραμμα του Michael Jackson να δώσει αυτή την καταπληκτική περφόρμανς.Τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία επιμελήθηκαν οι αδερφοί Talauega Rich και Tone.

«Ζωντάνεψε» ο Michael Jackson και παρουσίασε το νέο του τραγούδι [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ