Πότε και πώς θα πληρωθούν όσοι δικαιούνται εκλογική αποζημίωση - iefimerida.gr

Πότε και πώς θα πληρωθούν όσοι δικαιούνται εκλογική αποζημίωση

Πότε και πως θα πληρωθούν όσοι δικαιούνται εκλογική αποζημίωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα 26 Μαΐου θα ξεκινήσει η καταβολή των αποζημιώσεων εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματειών εφορευτικών επιτροπών που μετέχουν στις εκλογές. Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαΐου ειδική ιστοσελίδα στο Τaxisnet, την οποία θα πρέπει να επισκεφθούν με τους προσωπικούς τους κωδικούς (κλειδάριθμους) οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση τους. Σημειώνεται πως θα πρέπει να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τους.

Με αυτόν τον τρόπο όσοι έφοροι, δικαστικοί αντιπρόσωποι και γραμματείς δεν έχουν κλειδάριθμο, δεν θα πληρωθούν μέχρι να αποκτήσουν. Οι αποζημιώσεις θα δοθούν σε όσους δεν μετακινήθηκαν εκτός νομού διαμονής, καθώς όσοι μετακινήθηκαν ήδη έλαβαν τις αποζημιώσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ