O γιός του Σωκράτη Κόκκαλη παντρεύεται γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

O γιός του Σωκράτη Κόκκαλη παντρεύεται γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από ένα φλογερό ειδύλλιο αρκετών μηνών, ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, Ντίνος, και η Αταλάντη Μαρτίνου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στο γραφικό νησί των Σπετσών όπου η οικογένεια Μαρτίνου παραθερίζει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν και πάγια τακτική και των δύο οικογενειών είναι να διατηρούν χαμηλούς τόνους, το γαμήλιο γλέντι θα έχει ιδιαίτερο κοσμικό ενδιαφέρον αφού τα νέα του επικείμενου γάμου έχουν ήδη διαρρεύσει στους κοσμικούς κύκλους.
Η πρόσφατη περιπέτεια του αδελφού της νύφης Κίκου Μαρτίνου, ο οποίος παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, εντείνει την επιθυμία των δύο οικογενειών για γάμο «κεκλεισμένων των θυρών»

Η λίστα των καλεσμένων, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα πιο ισχυρά ονόματα των εφοπλιστικών και επιχειρηματικών κύκλων, όπως εκείνα των Λιβανού, Προκοπίου και Οικονόμου. Το νυφικό έχει παραγγελθεί από γνωστό οίκο του εξωτερικού, ενώ την επιμέλεια και τις λεπτομέρειες των προετοιμασιών έχει αναλάβει η μητέρα της Αταλάντης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, μια γυναίκα με υψηλό γούστο και έντονη φιλανθρωπική δράση

Το νεαρό ζευγάρι

O γιός του Σωκράτη Κόκκαλη παντρεύεται γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Κίκος Μαρτίνος

O γιός του Σωκράτη Κόκκαλη παντρεύεται γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ