Σήμερα το τελευταίο αντίο στην ολυμπιονίκη Αννα Πολλάτου - iefimerida.gr

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην ολυμπιονίκη Αννα Πολλάτου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην ολυμπιονίκη Αννα Πολλάτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας του Αργοστολίου θα αποχαιρετήσουν σήμερα στις 17:00 συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και σύσσωμη η ελληνική ομοσπονδία γυμναστικής, την Αννα Πολλάτου, η οποία σε ηλικία 31 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο της Αννας Πολλάτου τα γραφεία της Ε.Γ.Ο. θα παραμείνουν κλειστά και επίσης δεν θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες προπονήσεις όλων των Εθνικών ομάδων γυμναστικής.

Επιπλέον, η Ε.Γ.Ο. θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (UEG) να επιτραπεί στους Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν με ένδειξη πένθους τόσο στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης ανδρών-εφήβων στη Σόφια (21-25 Μαΐου), όσο βέβαια και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής του Ιουνίου, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ