Ο Μώραλης διαψεύδει το Μιχαλολιάκο: Αν αμφισβητεί τη νομιμότητα να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά - iefimerida.gr

Ο Μώραλης διαψεύδει το Μιχαλολιάκο: Αν αμφισβητεί τη νομιμότητα να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά

Ο Μώραλης διαψεύδει το Μιχαλολιάκο: Αν αμφισβητεί τη νομιμότητα να αναφέρει συγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απαντώντας στις καταγγελίες του νυν δημάρχου της πόλης Βασίλη Μιχαλολιάκου υποστήριξε πως κανείς δεν απαγόρευσε στον δήμαρχο ή σε κάποιον υποψήφιο να μπει σε εκλογικά κέντρα.Ο κ.Μώραλης με παρέμβαση του στο Mega τόνισε πως ο κ.Μιχαλολιάκος υπολόγιζε- και δικαίωμά του είναι- ότι θα εκλεγεί, όπως είχε δηλώσει, από την πρώτη Κυριακή. Θα πρέπει να αποδεχθεί την επιλογή των Πειραιωτών. Υπάρχει μία ακόμη εβδομάδα, θα πρέπει να ολοκληρωθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη

«Ο κ. Μιχαλολιάκος υπολόγιζε- και δικαίωμά του είναι- ότι θα εκλεγεί, όπως είχε δηλώσει, από την πρώτη Κυριακή. Θα πρέπει να αποδεχθεί την επιλογή των Πειραιωτών. Υπάρχει μία ακόμη εβδομάδα, θα πρέπει να ολοκληρωθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία.

Οποιος αμφισβητεί τη νομιμότητα θα πρέπει να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά. Πρέπει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας μέσω της νομικής οδού. Οποιος υποστηρίζει δημόσια τέτοια ζητήματα, πρέπει να τα αποδεικνύει. Δεν μπορούμε να ακούμε φαντασιώσεις και μυθεύματα για όλα αυτά τα πράγματα, θα πρέπει να δούμε και εμείς πώς θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας.

Επρεπε πρώτα να γίνει διερεύνηση και μετά οι δημόσιες καταγγελίες τέτοιου είδους που δημιουργούν εικόνα. Μέχρι πριν από δύο ώρες ο κ. Μιχαλολιάκος δεν είχε αναφέρει τίποτα τέτοιο. Δεν τα είχα ακούσει τις 40 ημέρες της προεκλογικής περιόδου, εκτός αν έγιναν σήμερα. Δεν αντανακλούν σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

Είναι ποτέ δυνατόν να μην αφήσει να μπει σε εκλογικά κέντρα τον δήμαρχο ή κάποιον υποψήφιο; Αυτά αντανακλούν στον κόσμο και στο παρελθόν του κ. Μιχαλολιάκου, δεν θέλω να μπω σε τέτοιες συζητήσεις. Οι Πειραιώτες που ψήφισαν σήμερα να ερωτηθούν αν υπήρχε οποιοδήποτε από τα περιστατικά που ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος».

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου

«Δοκιμάστηκε η αντοχή της δημοκρατίας. Χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο μέσο. Χρησιμοποίησαν απόλυτη βία και εκφοβισμό και έκαναν προεκλογική συγκέντρωση την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να ζητήσουν άδεια και χωρίς κάτι τέτοιο να επιτρέπεται'' ήταν τα πρώτα λόγια του κ.Μιχαλολιάκου που συνέχισε...

Ζητώ από τον πρωθυπουργό να προστατέψει τη σωματική μου ακεραιότητα αλλά και των συνεργατών μου. Δεν με άφησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας να μπω σε εκλογικά κέντρα. Δεν με άφησαν κάποιοι ζωηροί με μαύρα δερμάτινα μπουφάν. Δεν τους φοβόμαστε και πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα ανταποκριθούν...

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Αρβανιτόπουλο που τάχθηκε με τα συμφέροντα» είπε αρχικά και συνέχισε «απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Πειραιά που δεν παίρνουν γραμμή από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Εμείς δώσαμε και δίνουμε τη μάχη με κανόνες δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ