Θρίαμβος Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά -Κόρνες και χειροκροτήματα στο εκλογικό του κέντρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Θρίαμβος Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά -Κόρνες και χειροκροτήματα στο εκλογικό του κέντρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ενθουσιασμό, κόρνες και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη, στον Πειραιά, τα exit polls τα οποία έφερναν μπροστά το συνδυασμό του «Πειραιάς Νικητής» με 33,5-37,5%, έναντι 28-32% της δημοτικής παράταξης «Μας ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Κυρίαρχη δύναμη αναδεικνύεται σύμφωνα με τα exit polls η παράταξη «Πειραιάς Νικητής» των Μώραλη – Μαρινάκη στον πρώτο γύρο για τον Δήμο Πειραιά, παρά τα προγνωστικά των τελευταίων εβδομάδων που έδειχναν επικράτηση του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη εκτίμηση το ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη λαμβάνει 33,5-37,5%, ακολουθεί ο κ. Μιχαλολιάκος με ποσοστό που θα κυμανθεί μεταξύ 28-32% ενώ τρίτος εμφανίζεται ο κ. Δρίτσας με 18,5-22,5%. Στην τέταρτη θέση εμφανίζεται η Ελπίδα Παντελάκη του ΚΚΕ με ποσοστό 4 – 6% ενώ το ίδιο εμφανίζει και ο υποψήφιος της ΧΑ Ν. Κούζηλος.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι το δίδυμο Μώραλη – Μαρινάκη κατάφερε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του Πειραιά κερδίζοντας το πρώτο δύσκολο στοίχημα και την τελική μάχη θα την δώσει απέναντι στον υποψήφιο της ΝΔ κ. Μιχαλολιάκο την ερχόμενη Κυριακή.

Το βάρος θα δοθεί τώρα στον β' γύρο αφού ο Γιάννης Μώραλης ελπίζει να έχει τη διακριτική στήριξη του κ. Δρίτσα. Σε κάθε περίπτωση θεωρείται ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξουν υποψήφιο της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ