Στο Βύρωνα «έπεσαν» μπουνιές και την πλήρωσε η κάλπη -Ανάμεσα σε υποψήφιο και δικαστικό αντιπρόσωπο - iefimerida.gr

Στο Βύρωνα «έπεσαν» μπουνιές και την πλήρωσε η κάλπη -Ανάμεσα σε υποψήφιο και δικαστικό αντιπρόσωπο

Στο Βύρωνα «έπεσαν» μπουνιές και την πλήρωσε η κάλπη -Ανάμεσα σε υποψήφιο και δι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε σε εκλογικό κέντρο στο Βύρωνα, με αποτέλεσμα να την... πληρώσει η κάλπη και να κριθεί αναγκαία η αντικατάστασή της.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Παναγιώτης Κόνσουλας και ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο εκλογικό κέντρο του 7ου δημοτικού σχολείου ήρθαν στα χέρια, όπως αναφέρει το newsit. Αιτία η καθυστερημένη άφιξη του εκλογικού αντιπροσώπου του κ. Κόνσουλα στο σημείο. Οταν ο δικαστικός αντιπρόσωπος του απαγόρευσε την είσοδο, ειδοποιήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ανάμεσα στον κ. Κόνσουλα και τον δικαστικό αντιπρόσωπο δημιουργήθηκε ένταση και πάνω στον καβγά ο ένας από τους δύο έριξε μπουνιά στην κάλπη, με αποτέλεσμα να ραγίσει. Οι τόνοι έπεσαν χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και τελικά η κάλπη αντικαταστάθηκε, αφού πρώτα ενημερώθηκε το υπουργείο Εσωτερικών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ