Τα ευτράπελα των εκλογών: Υποψήφιος δήμαρχος έγραψε το όνομά του λάθος και ακυρώθηκε - iefimerida.gr

Τα ευτράπελα των εκλογών: Υποψήφιος δήμαρχος έγραψε το όνομά του λάθος και ακυρώθηκε

Τα ευτράπελα των εκλογών: Υποψήφιος δήμαρχος έγραψε το όνομά του λάθος και ακυρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλογές χωρίς ευτράπελα και παρατράγουδα δεν γίνεται να υπάρξουν έτσι και φέτος σε αρκετές περιοχές της χώρας υπήρξαν περιπτώσεις όπου έψαχναν δικαστικούς αντιπροσώπους και εφορευτικές επιτροπές, ενώ ένας δήμαρχος κατάφερε να ακυρωθεί από μόνος του.Ενας υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη των Σερρών δεν κατάφερε να καταπολεμήσει το «τέρας» της γραφειοκρατίας και να φθάσει μέχρι τις κάλπες.

Ο λόγος ήταν πως έγραψε λάθος το όνομά του στο ψηφοδέλτιο με αποτέλεσμα αυτό να ακυρωθεί ο συνδυασμός του. Συγκεκριμένα, έγραψε πρώτο το όνομά και μετά το επίθετο κάτι που δεν προβλέπεται με αποτέλεσμα το ψηφοδέλτιο να θεωρηθεί άκυρο.

Σε άλλα ευτράπελα, σε εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κριεζώτου, πραγματοποιούνταν οικοδομικές εργασίες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί εντολή του αντιπεριφερειάρχη προκειμένου οι εκλογείς να ψηφίσουν σε άλλο συγκρότημα.

Σε Ξάνθη, Ηλεία και Πάτρα υπήρξαν μικροκαθυστερήσεις λόγω μη προσέλευσης της εφορευτικής επιτροπής, ενώ σε Κρήτη και Ηράκλειο δεν εμφανίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι σε δύο εκλογικά κέντρα με αποτέλεσμα να οριστούν αναπληρωτές για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ