To Pulsar θα είναι το νέο Nissan στη δημοφιλή μικρή - μεσαία κατηγορία - iefimerida.gr

To Pulsar θα είναι το νέο Nissan στη δημοφιλή μικρή - μεσαία κατηγορία

To Pulsar θα είναι το νέο Nissan στη δημοφιλή μικρή- μεσαία κατηγορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το φθινόπωρο η Nissan θα έχει και πάλι μετά από πολύ καιρό, ουσιαστικά από την εποχή του Almera, ένα ανταγωνιστικό μικρό- μεσαίο μοντέλο στη γκάμα της, το οποίο θα λέγεται Pulsar.

Η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ όπως διαφαίνεται από την πρώτη του φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, το εμπρός του μέρος θα μοιάζει αρκετά με αυτό του Qashqai.Αυτό όμως δεν θα είναι το μόνο κοινό σημείο του Pulsar με το νέο SUV της μάρκας, καθώς θα χρησιμοποιεί τόσο το πλαίσιό του όσο και τους κινητήρες του, οπότε η γκάμα του θα ξεκινά από τα 1.200 κυβικά για τα σύνολα βενζίνης και από τα 1.500 για τους diesel. Φήμες πάντως κάνουν λόγο και για μια πιθανή έκδοση Nismo στο μέλλον, η οποία θα μετέχει στη μάχη των hit hatches της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατηγορία NISSAN Pulsar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ