Ιπτάμενοι άνθρωποι και ρομπότ στο φουτουριστικό φεστιβάλ του κέντρου Σμιθσόνιαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιπτάμενοι άνθρωποι και ρομπότ στο φουτουριστικό φεστιβάλ του κέντρου Σμιθσόνιαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο φουτουριστικό φεστιβάλ «Future is here» του κέντρου Σμιθσόνιαν, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον μετατρέποντας τον εκθεσιακό χώρο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ιπτάμενοι άνθρωποι με jetpacks και εντυπωσιακά ρομπότ, κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση στο ετήσιο φεστιβάλ που παρουσιάζει την τεχνολογία του μέλλοντος, την επιστημονική φαντασία και το διάστημα.

Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι «η Επιστήμη συναντά την Επιστημονική Φαντασία». Το όνομα της εκδήλωσης προέρχεται από ένα απόσπασμα από το βιβλίο του sci-fi συγγραφέα Ουίλιαμ Γκίμπσον, ο οποίος είπε: «Το μέλλον είναι ήδη εδώ, είναι απλά άνισα κατανεμημένο.»

Αδιαμφισβήτητα πάντως, το πιο εντυπωσιακό μέρος της εκδήλωσης ήταν μία πραγματική επίδειξη πτήσης με jetpack και drones στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ιπτάμενοι άνθρωποι και ρομπότ στο φουτουριστικό φεστιβάλ του κέντρου Σμιθσόνιαν [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ