Με μικροπροβλήματα, καθυστερήσεις και απρόοπτα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία - iefimerida.gr

Με μικροπροβλήματα, καθυστερήσεις και απρόοπτα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία

Με μικροπροβλήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κάποια απρόοπτα και τα συνηθισμένα μικροπροβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων δημάρχων και περιφερειαρχών. Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν το πρωί κατά την εκλογική διαδικασία στη Βόρεια Ελλάδα όταν σε εκλογικό τμήματα της Πέλλας δεν προσήλθαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και τους παραλάβει από το σπίτι τους περιπολικό.

Σε εκλογικό τμήμα των Συκεών Θεσσαλονίκης δεν υπήρχε σφραγίδα, με αποτέλεσμα να αργήσει η έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μέχρι να προμηθευτούν νέα σφραγίδα.

Στους 11 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου σήμερα διεξάγεται δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, μετά την προειδοποίηση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης πως όσοι στήσουν κάλπες ή αξιοποιήσουν εκλογικούς καταλόγους για το δημοψήφισμα θα συλληφθούν, οι δήμοι προχώρησαν στην κατάρτιση διαφορετικών καταλόγων.

Απουσίες μελών εφορευτικής επιτροπής παρατηρήθηκαν και στην Πάτρα, με συνέπεια να υπάρχουν καθυστερήσεις στην έναρξη της ψηφοφορίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα σχολείο, σε τέσσερα εκλογικά τμήματα προσήλθε μόνο ένα μέλος της επιτροπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ