Σε χαλαρούς ρυθμούς η έξοδος των ετεροδημοτών - iefimerida.gr

Σε χαλαρούς ρυθμούς η έξοδος των ετεροδημοτών

Σε χαλαρούς ρυθμούς οι έξοδος των ετεροδημοτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση τους δρόμους για την έξοδο των ετεροδημοτών, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.

Σύμφωνα με χθεσινά τα στοιχεία για Θεσσαλονίκη οι πληρότητες φτάνουν το 80% στα δρομολόγια των λεωφορείων των ΚΤΕΛ, ενώ περισσότεροι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι ταξίδεψαν με αυτά χθες, ημέρα κατά την οποία χρειάστηκε να προστεθούν και έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση της κίνησης.

Αναλυτικότερα, η κίνηση των αυτοκινήτων στα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, είναι "περιορισμένη έως πολύ αραιή, σαν ένα απλό Σάββατο", όπως αναφέρουν εργαζόμενοι.

Αντίστοιχη εικόνα περιγράφει και η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία η κυκλοφορία είναι ομαλή και δεν έχουν εφαρμοστεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή αρμοδιότητάς της.

Υποτονική χαρακτηρίζεται η κίνηση στην Πελοπόννησο, αφού λίγοι είναι οι ετεροδημότες που μέχρι στιγμής, έχουν μετακινηθεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι γεγονός ότι από χθες στις 2:00 μετά το μεσημέρι έως και σήμερα λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, μόλις 12.500 αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα διόδια Σπαθοβουνίου προς την Πελοπόννησο και η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ