Σε ποια εκλογικά κέντρα ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί - iefimerida.gr

Σε ποια εκλογικά κέντρα ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί -Στην Πύλο ο Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Γιάννενα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ψήφισε στην Πύλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Νέα Ιωνία, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στο 41ο & 42-ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών και ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Στ. Θεοδωράκης στο Χαϊδάρι.

Πρώην πρωθυπουργοί

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στα Χανιά, ο Κώστας Καραμανλής στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ελευθερίου, ο Κώστας Σημίτης στον Πειραιά και ο Γιώργος Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία.

Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιάννης Σγουρός θα ψηφίσει στη Νέα Σμύρνη, η Ρένα Δούρου, στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη Γλυφάδα και ο Θανάσης Παφίλης, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Δήμος Αθήνας

Ο Γιώργος Καμίνης θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο 43-ο εκλογικό διαμέρισμα, στο 131 εκλογικό τμήμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα κάνει δηλώσεις στην Κυψέλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, θα ψηφίσει στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, ενώ ο Νίκος Σοφιανός στο 22-ο Λύκειο Αθηνών.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Καλαφάτης στο 23-ο Λύκειο και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Δήμος Πειραιά

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα ψηφίσει στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, ο Ιω. Μώραλης στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Καλλίπολης και ο Θοδωρής Δρίτσας, στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα ψηφίσει στο 87ο Δημοτικό Σχολείο και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο 1-ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ