Με δικηγόρους επιλύουν τα ...όργια ενός ξέφρενου πάρτι μια πορνοστάρ και ο πλεϊμπόι του Instagram [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Με δικηγόρους επιλύουν τα ...όργια ενός ξέφρενου πάρτι μια πορνοστάρ και ο πλεϊμπόι του Instagram [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού ξεμέθυσαν, ύστερα από 20 μέρες, μια πορνοστάρ και ο πλεϊμπόι του Instagram, καταφεύγουν στην δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν σε ένα ξέφρενο γλέντι τους.

Η πορνοστάρ Τζανίς Γκρίφιθ κατέθεσε μήνυση εναντίον του εκατομμυριούχου Νταν Μπιλτζέριαν- μανιώδη τζογαδόρου, με τεράστια δημοτικότητα στο Instagram- ζητώντας αποζημίωση για το σπασμένο πόδι της, όταν εκείνος την έριξε γυμνή από την ταράτσα της έπαυλής του στην πισίνα του κάτω ορόφου, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο τέλος Απριλίου.

Η Τζανίς Γκρίφιθ:

Με δικηγόρους επιλύουν τα ...όργια ενός ξέφρενου πάρτι μια πορνοστάρ και ο πλεϊμπόι του Instagram [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο δικηγόρο της Γκρίφιθ, η οποία «μυρίστηκε ψαχνό», απάντησαν με ένα σαρκαστικό γράμμα οι δικηγόροι του Μπιλτζέριαν, που απειλούν να της πάρουν όλα τα υπάρχοντά της αν επιμείνει στη δικαστική διεκδίκηση αποζημίωσης.«Η πελάτισσα σας, καλό θα ήταν να συγκεντρώσει όλα τα κομμάτια της περιουσίας της – εκτός των πορνογραφικών βίντεο και φωτογραφιών της και του σχεδόν αόρατου μικρού γιάπικου σκύλου της – και να κρατήσει σε ένα ασφαλές μέρος για τον κ. Μπιλτζέριαν. Θα του παραδοθούν μόλις επιδικαστεί η απόφαση υπέρ του. Στη συνέχεια θα τα ανατινάξει στην έρημο», γράφουν στην επιστολή προς το δικηγόρο της πορνοστάρ.

Ο Νταν Μπιλτζέριαν που φημίζεται για τα ξέφρενα πάρτι και τις ασωτίες του:

Με δικηγόρους επιλύουν τα ...όργια ενός ξέφρενου πάρτι μια πορνοστάρ και ο πλεϊμπόι του Instagram [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το βίντεο από την επίμαχη μέρα, όπου η πορνοστάρ φαίνεται γυμνή στην αγκαλιά του Μπιλτζέριαν, να απολαμβάνει την άγαρμπη πτώση της στην πισίνα του κάτω ορόφου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ