Πλήθος κόσμου στην προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Μώραλη: Τι προτείνει ο «Πειραιάς Νικητής» για την πόλη [βίντεο]

Με την κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννη Μώραλη, ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η προεκλογική εκστρατεία για τον δήμο του Πειραιά.Ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας από το Πασαλιμάνι επιτέθηκε εκ νέου κατά του Βασίλη Μιχαλολιάκου και τόνισε ότι το όραμά του είναι να γίνει ο Πειραιάς το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» μίλησε για τα έργα που σκοπεύει να κάνει και κάλεσε τους πολίτες να αποφασίσουν την Κυριακή «Αν θα συνεχίσει ο Πειραιάς να διοικείται από έναν δήμαρχο που διαφεντεύει με αυταρχισμό, «οικογενειακά συστήματα» και κλειστές ομάδες Έναν Δήμαρχο που όσο και να προσπαθεί να καλλωπίσει, να ωραιοποιήσει την εικόνα του είναι ένας γνήσιος εκφραστής του παλαιοκομματισμού. Την Κυριακή αποφασίζουμε, αν θα συνεχίσει ο Πειραιάς να παραμένει αποκλεισμένος, να βυθίζεται στην ανεργία, στο περιθώριο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής».

Μίλησε για το «όραμα» του συνδυασμού τους και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να τον ψηφίσουν γιατί «εμείς είμαστε οι μοναδικοί που την Κυριακή το βράδυ, δεν θα παραδώσουμε το ποσοστό μας σε κανένα κομματικό επιτελείο. Γιατί δεν βλέπουμε τον Πειραιά ως λάφυρο εξουσίας».

Φωτογραφίες Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ