H BMW Vision Gran Turismo θα τρέχει, αλλά μόνο στις οθόνες - iefimerida.gr

H BMW Vision Gran Turismo θα τρέχει, αλλά μόνο στις οθόνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν δεν σου το πουν νομίζεις πως το Vision Gran Turismo της BMW είναι έτοιμο να ξεκινήσει μόλις πέσει η καρό σημαία και όντως έτσι είναι, αλλά μόνο στις οθόνες. Κι αυτό γιατί είναι το πρώτο εικονικό αγωνιστικό που παρουσιάζει η BMW και θα περιλαμβάνεται στο ρόστερ αυτοκινήτων του παιχνιδιού Gran Turismo 6.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα αντίστοιχα virtual μοντέλα των Mercedes και Toyota, που σε σχέση με αυτό της BMW, που από κάποιες γωνίες θυμίζει τις M3 του DTM ή τις πιο παλιές αγωνιστικές 3.0 CSL, δείχνουν σαφώς πιο space.

Επειδή το Vision Gran Turismo είναι virtual δεν σημαίνει πως δεν έχει και τεχνικές προδιαγραφές. Έτσι κινείται από έναν 6κύλινδρο 3.000 κυβικών με διπλά turbo και 549 άλογα, που καταλήγουν στους πόισω τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων. Ταυτόχρονα το βάρος είναι κάτω απόπ τα 1.200 κιλά και η κατανομή του στους δύο άξονες 50:50, γεγονός που στην πράξη είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί σε σχέση με την εικονική πραγματικότητα.

H BMW Vision Gran Turismo θα τρέχει, αλλά μόνο στις οθόνες | iefimerida.gr 0
H BMW Vision Gran Turismo θα τρέχει, αλλά μόνο στις οθόνες | iefimerida.gr 1
H BMW Vision Gran Turismo θα τρέχει, αλλά μόνο στις οθόνες | iefimerida.gr 2
H BMW Vision Gran Turismo θα τρέχει, αλλά μόνο στις οθόνες | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Gran Turismo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ