Το στριπτίζ και οι αισθησιακοί χοροί έβγαλαν... λαβράκι στη Ναύπακτο -Συνελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ - iefimerida.gr

Το στριπτίζ και οι αισθησιακοί χοροί έβγαλαν... λαβράκι στη Ναύπακτο -Συνελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξινός» βγήκε για έναν ιδιοκτήτη μπαρ στη Λυγιά Ναυπάκτου, οι αισθησιακοί χοροί και το στριπτίζ που πρόσφερε στους πελάτες του με τη... βοήθεια πέντε γυναικών.
Ενας αστυνομικός παρουσιάστηκε ως πελάτης και κατόπιν έρευνας αποδείχθηκε το παράνομο του πράγματος. Στο εν λόγω μαγαζί εργάζονταν πέντε γυναίκες, τυπικά ως χορεύτριες. Ωστόσο, στο μαγαζί υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος χόρος στον οποίο πήγαινε ο πελάτης και η γυναίκα και έναντι 20 ευρώ ξεκινούσε ο ιδιωτικός χορός... άνευ ρούχων.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε στα έγγραφα των εργαζομένων στο κατάστημα γυναικών προέκυψε ότι, μία αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας, ηλικίας 37 ετών, δεν κατείχε βιβλιάριο υγείας και συνελήφθη. Οι συλληφθέντες, ανάμεσα τους φυσικά και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ