Εξαρθρώθηκε σπείρα που έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια στον Καναδά –Μέλος της συνελήφθη στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια στον Καναδά –Μέλος της συνελήφθη στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την Ελλάδα συνδέεται η εξάρθρωση σπείρας που έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια στον Καναδά, καθώς μέλος της σπείρας συνελήφθη στη χώρα μας.Η καναδική αστυνομία βρήκε αυθεντικά καναδικά διαβατήρια των αδελφών Alkhalil.Η οικογένεια Alkhalil, που μετακόμισε πριν κάποια χρόνια απο την Κολομβία στον Καναδά και έχει ιδιαίιτερα βεβαρυμένο ποινικό μητρώο.

Μάλιστα το τηλεοπτκό κανάλι CBP μετέδωσε πριν κάποιες ώρες την σύλληψη του ενός εκ των μελών της σπείρας που έγινε απο την ελληνική Αστυνομία , «Ο Robby Alkhalil συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές έχοντας στην κατοχή του γνήσιο καναδικό διαβατήριο με διαφορετικά στοιχεία και αναμένεται η έκδοσή του στον Καναδά για θέματα που αφορούν ναρκωτικά και τον θανάσιμο πυροβολισμό του Johny Raposo στο Sicilian Café στην ιταλική συνοικία του Τορόντο» αναφέρει το CBP.

Η εν λόγω σπείρα διευκόλυνε την παράνομη έκδοση καναδικών διαβατηρίων σε ανθρώπους του υποκόσμου, έναντι μεγάλων ποσών που κυμαίνονταν από 5.000 έως 20.000 δολάρια, όπως ανέφερε ο Κώστας Δημόπουλος, στέλεχος των καναδικών Αρχών Ασφαλείας (RCMP).

Σύμφωνα με πληροφορίες των Καναδικών Αρχών στην σπείρα ήταν οι παρακάτω :

Robby Alkhalil, 27 ετών, συνελήφθη στην Ελλάδα με καναδικό διαβατήριο ο οποίος κατηγορείται για αδικήματα που συνδέονται με ναρκωτικά αλλά και με το θανάσιμο τραυματισμό του Johnny Raposo στο Sicilian Cafe στο Τορόντο τον Ιούνιο του 2012.

Nabil Alkhalil, 38 ετών, έχει καταδικαστεί για εμπόριο κοκαΐνης και έχει εκτίσει ποινή 7 ετών. Οι καναδικές Αρχές τον ψάχνουν.

Hisham ( Terry ) Alkhalil, 32 ετών, συνελήφθη στην Οτάβα τον Ιανουάριο και εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων .

Shane Maloney συνελήφθη το 2012 και εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στον Καναδά.

Kujtim ήταν καταζητούμενος για οργανωμένο έγκλημα και ναρκωτικά από το FBI, όταν συνελήφθη στο Τορόντο τον Μάιο του 2012, ήταν στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους της Αμερικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ