«Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι» -Καμίνης εναντίον Σπηλιωτόπουλου για τον 9,84 - iefimerida.gr

«Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι» -Καμίνης εναντίον Σπηλιωτόπουλου για τον 9,84

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις αποστροφές του Αρη Σπηλιωτόπουλου στη χθεσινή του συνέντευξη στο iefimerida, όπου ισχυρίστηκε ότι στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 παίρνουν παχυλούς μισθούς, εξόργισε τον Γιώργο Καμίνη που απάντησε σήμερα με επιθετικό τρόπο.
«Είτε άσχετος είναι, είτε επιπόλαιος είτε κακόβουλος, φοβάμαι ότι ισχύει το δεύτερο. Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, για τα όσα ισχυρίστηκε χθες ο ανθυποψήφιός του, Άρης Σπηλιωτόπουλος, περί παχυλών μισθών στον Αθήνα 9.84.


«Ο δήμος είναι για να υπερασπίζεται και το σταθμό του και θα τον υπερασπίζεται. Υπάρχει μια αποστομωτική απάντηση στη συγκεκριμένη περίπτωση», σημείωσε ο κος Καμίνης καταλήγοντας «μην πάνε να βγάλουνε θέματα στον Αθήνα 9.84, ας ψάξουν κάτι άλλο».


Απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, έδωσε και η διοίκηση του 9,84 τονίζοντας πως το μισθολόγιο των διευθυντικών στελεχών και των δημοσιογράφων δεν ορίζεται ούτε από τον δήμαρχο, ούτε από τη διεύθυνση του μέσου, αλλά από κοινή υπουργική απόφαση, η οποία ισχύει και εφαρμόζεται σε όλα τα δημόσια και δημοτικά μέσα ενημέρωσης από το 2012. Όσον αφορά δε το διοικητικό προσωπικό και τους ηχολήπτες, πληρώνονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο.


Παραθέτουμε το απόσπασμα της συνέντευξης του Αρη Σπηλιωτόπουλου στο iefimerida.gr όπου αναφέρθηκε στον Αθήνα 9,84.

Α.Σπ. «...Που είναι το πλεόνασμα; Πού πήγε; Αντιθέτως στον 9,84 μοιράζει παχυλούς μισθούς. Παχυλότατους που αγγίζουν και τα 4.000 ευρώ.


Οι αμοιβές των δημοσιογράφων στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης κάθε άλλο παρά παχυλές είναι και μάλιστα υπήρξαν και καθυστερήσεις μερικές φορές στις πληρωμές.
Δεν μιλώ για υμέτερους, δικούς του που έχουν φτάσει τα 4.000 ευρώ.

Δημοσιογράφους;
Ο γενικός διευθυντής του σταθμού είναι απόφοιτος Λυκείου και αμείβεται με 4.000 ευρώ. Ξέρετε κανέναν απόφοιτο Λυκείου να παίρνει τόσα χρήματα; Όταν ο δήμαρχος δεν βρίσκει 9.000 ευρώ για το γήπεδο του Κολωνού; Ο κύριος συνήγορος δεν ήταν τόσο συνήγορος ούτε της αλήθειας, ούτε των τελών που εμείς πληρώνουμε. Είναι φτηνός στο αλεύρι και ακριβός στα πίτουρα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ