«Τιμή να με εξυβρίζει αυτός που εξυμνεί τον Ντερτιλή» - iefimerida.gr

«Τιμή να με εξυβρίζει αυτός που εξυμνεί τον Ντερτιλή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Δεν θα ακολουθήσω τον παραληρηματικό και προκλητικό της στοιχειώδους νοημοσύνης, λόγο του κ. Αμβρόσιου", δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με τα όσα ανέφερε εναντίον του ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με αφορμή το αίτημα του τελευταίου να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον καταδικασμένο για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου πραξικοπηματία Νικόλαο Ντερτιλή.

"Θεωρώ, πάντως, τιμή για μένα, να με εξυβρίζει ο ίδιος άνθρωπος, που εξυμνεί τον "γενναίο στρατηγό Ντερτιλή" και τις γνωστές αρχές του", πρόσθεσε στη δήλωσή του ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος τέθηκε, μέσω διαδικτύου, στο στόχαστρο του μητροπολίτη, επειδή δημοσιοποίησε το περιεχόμενο των επαινετικών σχολίων του για τον καταδικασμένο πραξικοπηματία, ο οποίος παραμένει κρατούμενος, καθώς αρνείται να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης μη αναγνωρίζοντας το δημοκρατικό καθεστώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ