Το Flappy Bird επιστρέφει: Το εκνευριστικό πουλάκι επανέρχεται δριμύτερο στις οθόνες μας - iefimerida.gr

Το Flappy Bird επιστρέφει: Το εκνευριστικό πουλάκι επανέρχεται δριμύτερο στις οθόνες μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηρθε, προκάλεσε παγκόσμιο ντελίριο, οδηγώντας πολύ κόσμο να σπάσει τα snartphone του, καθώς προσπαθούσε επί ματαίω να το τερματίσει και έφυγε το ίδιο ξαφνικά. Τώρα το εκνευριστικό βιντεοπαιχνίδι Flappy Bird, επιστρέφει στα online stores με τον δημιουργό του να υπόσχεται ότι η νέα έκδοση θα είναι αρκετά πιο εύκολη.

Ο Nguyen, μιλώντας στο CΝΒC και τη δημοσιογράφο Κέλι Εβανς, αναφέρει ότι το Flappy Bird θα είναι και πάλι διαθέσιμο για smartphones και tablet από τον Αύγουστο του 2014, ωστόσο όπως αναφέρει, θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές, αν και δεν προσδιόρισε ακριβώς ποιες.

Το μόνο που άφησε να εννοηθεί, σύμφωνα με το CNBC, είναι ότι το παιχνίδι θα είναι πιθανότατα multiplayer και το gameplay θα είναι αρκετά πιο εύκολο, καθιστώντας το ακόμα πιο εθιστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Smartphone βιντεοπαιχνίδι flappy bird
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ