Αρχισε η επιστροφή πινακίδων, διπλωμάτων και αδειών κυκλοφορίας: Ποιοι το δικαιούνται - iefimerida.gr

Αρχισε η επιστροφή πινακίδων, διπλωμάτων και αδειών κυκλοφορίας: Ποιοι το δικαιούνται

Αρχισε η επιστροφή πινακίδων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σήμερα ξεκίνησε η επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας, αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, ενόψει των Περιφερειακών & Δημοτικών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.Οπως σημειώνεται από την αστυνομία, η απόφαση αφορά όσα έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αρχές μέχρι και την 14/05/2014. Επίσης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, που εκδόθηκαν κατ' εφαρμογή του άρθρου 103 του ΚΟΚ "'επιβολή διοικητικών μέτρων", για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 14/05/2014.

Δεν επιστρέφονται στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, για τις εξής παραβάσεις:

Επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί, όπου επιβλήθηκε, το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ