Ο νέος έρωτας της Ζέτας Δούκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νέος έρωτας της Ζέτας Δούκα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή της Ζέτας Δούκα. Όσοι συναντούν την ηθοποιό από κοντά το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουν ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της. Αυτό δεν είναι άλλο από τον φυσιοθεραπευτή που της έχει κλέψει την καρδιά.


Ο Μιχάλης και η Ζέτα γνωρίστηκαν, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, όταν η ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει κάποιες θεραπείες. Από την πρώτη συνάντησή τους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξε “χημεία” γι'αυτό αποφάσισαν να βγουν ραντεβού.

Αν και η Ζέτα αποφεύγει να μιλήσει για αυτό καθώς είναι πολύ νωρίς, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βραδινή έξοδό τους. Διασκέδασαν μαζί με φίλους στο νυχτεριό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής. Δες εδώ κι άλλες φωτογραφίες από τη βραδιά.

Ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους παρόλο που κατά την έξοδό τους από το μαγαζί επέλεξαν να φύγουν χωριστά για να μην δώσουν στόχο.

Ο νέος έρωτας της Ζέτας Δούκα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο νέος έρωτας της Ζέτας Δούκα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Ζέτα Δούκα παραμένει ένα από τα πιο ωραία σώματα και τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της τοπικής σόυ μπιζ:

Ο νέος έρωτας της Ζέτας Δούκα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο νέος έρωτας της Ζέτας Δούκα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο νέος έρωτας της Ζέτας Δούκα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρωτας νέος Ζέτα Δούκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ