Ο έφηβος που συγκινεί με τη δύναμη ψυχής -Πάσχει από μυική ατροφία και καταφέρνει να κάνει κινήσεις με το φρύδι του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο έφηβος που συγκινεί με τη δύναμη ψυχής -Πάσχει από μυική ατροφία και καταφέρνει να κάνει κινήσεις με το φρύδι του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που παίζουν βιντεοπαιχνίδια ελάχιστοι ίσως να έχουν ξεπεράσει τον Alexander Kostov.

Ο 19χρονος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, οπότε είναι αδύνατον για εκείνον να κρατήσει στα χέρια του ένα πληκτρολόγιο ή ένα χειριστήριο κονσόλας, σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο από το YouTube.

Αλλά αυτό πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα. Χάρη στην τεχνολογία ο νεαρός μπορεί πλέον να πραγματοποιεί τις απαραίτητες κινήσεις στο παιχνίδι απλώς κουνώντας τα φρύδια του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα SpecialEffect, ο Kostov χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό της φωνής, του χεριού και του ματιού του προκειμένου να παίξει και να περιηγηθεί στον υπολογιστή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ