Το Μαξίμου είχε εγκρίνει την αποπομπή του Χάρη Τσιόκα - iefimerida.gr

Το Μαξίμου είχε εγκρίνει την αποπομπή του Χάρη Τσιόκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πρώτη ημέρα που διαδέχθηκε το Δημήτρη Ρέππα στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Γιάννης Ραγκούσης είχε αμφιβολίες για την παρουσία του πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης Χάρη Τσιόκα στη νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα.
Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι ο κ. Τσιόκας εκπροσωπεί, κατά την άποψη του κ. Ραγκούση, το πολιτικό προσωπικό μιας άλλης εποχής. Ηταν, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι ο μέχρι χθες γενικός γραμματέας πρακτικά δεν ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει στην πορεία σύγκρουσης που έχει αποφασίσει ο νέος υπουργός με τις συντεχνίες και τα συμφέροντα για την εφαρμογή της κυβερνητικής επιλογής.
Εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, περίπου την εποχή που ξεκινούσε η μετωπική αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες ταξί, ο κ. Ραγκούσης είναι ενημερώσει προσωπικά τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την πρόθεσή του να τον αντικαταστήσει με τον κ. Αριστείδη Μπουρδάρα. Ο κ. Παπανδρέου έδωσε τη συγκατάθεσή του και αυτό φάνηκε όταν χθες ο κ. Τσιόκας επικοινώνησε με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Αθανασάκη ο οποίος του γνωστοποίησε την έγκριση του Μεγάρου Μαξίμου για την αποπομπή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ