Ρωσίδες, μόνες, ψάχνουν με τον πιο απίστευτο τρόπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρωσίδες, μόνες, ψάχνουν με τον πιο απίστευτο τρόπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανέμορφες Ρωσίδες, αναζητούν την αγάπη και τον ιδανικό άνδρα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Σκοπός τους να τον βρουν και να φύγουν από τη χώρα. Και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο για να το πετύχουν.

Μοναχικές Ρωσίδες βγάζουν φωτογραφίες που θα ζήλευαν ακόμα και οι φωτογράφοι φωτομοντέλων. Ξαπλωμένες στη λάσπη, δίπλα στο κοτέτσι, πάνω σε ντεμοντέ κρεβάτια, όμορφες και άσχημες, όλες δείχνουν να πιστεύουν ότι είναι αρκετά όμορφες για να βρουν το ταίρι τους. Και πράγματι, σε κάθε γυναίκα, δεν μπορεί, αντιστοιχεί πάντοτε ένας τουλάχιστον άνδρας...

Οι παρακάτω φωτό δημοσιεύτηκαν στο σάιτ sobadsoggod.com και σίγουρα αποτελούν ένα ιστορικό υλικό για μια ολόκληρη μετα-σοβιετική εποχή.

Γράφει το σάιτ:

«Ολοι έχουμε ακούσει για τις νύφες από τη Ρωσία μέσω mail. Αυτές οι ανατολικές κούκλες ψάχνουν για μια καλύτερη ζωή, μακριά από την πατρίδα και στα μπράτσα ενός άνδρα από τη Δύση, ή οποιουδήποτε άνδρα -αρκεί να μην είναι Ρώσος.
Για κάποιο λόγο στις φωτογραφίες εμπλέκονται και πολλές τουαλέτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ