Φοβούνται επίθεση και θωρακίζουν τα Δικαστήρια -Τοποθετούνται κάμερες και μαγνητικές πύλες στο Εφετείο - iefimerida.gr

Φοβούνται επίθεση και θωρακίζουν τα Δικαστήρια -Τοποθετούνται κάμερες και μαγνητικές πύλες στο Εφετείο

Φοβούνται επίθεση και θωρακίζουν τα Δικαστήρια -Τοποθετούνται κάμερες και μαγνητ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Εφετείο Αθηνών μετατρέπεται σε φρούριο, καθώς έχουν αρχίσει έργα θωράκισής του. Ηδη σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τεράστιας μεταλλικής περίφραξης, ενώ θα τοποθετηθούν και ειδικά τουρνικέ και μαγνητικές πύλες προκειμένου να περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο όσοι μπαίνουν στο κτίριο. Παράλληλα θα τοποθετηθεί και ειδικό σύστημα παρακολούθησης με 40 κάμερες μέσα σε κτίρια της οδού Ευελπίδων.

Οπως γράφει tovima.gr, ισχυρός αστυνομικός κλοιός αναμένεται να δημιουργηθεί και στη ΓΑΔΑ -στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στους γύρω δρόμους-, καθώς οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές φοβούνται επιθέσεις από ένοπλες οργανώσεις του Νίκου Μαζιώτη, του Χριστόδουλου Ξηρού και άλλων από το αντάρτικο πόλεων.

Τα νέα μέτρα ασφαλείας στα Δικαστήρια

Η περίφραξη θα εκτείνεται στο υπόλοιπο της περιμέτρου του οικοδομικού τετραγώνου Κυρίλλου Λουκάρεως - Ανδρέα Κάλβου - Δέγλερη, από το τέλος των περιφράξεων του Ειρηνοδικείου Αθηνών. Οι δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι που προσέρχονται πεζή στο κτίριο θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και από τις τρεις προαναφερόμενες οδούς. Από τη Λουκάρεως και τη λεωφ. Αλεξάνδρας θα κατευθύνονται σε κοινό σημείο ελέγχου εισόδου στο ισόγειο του κτιρίου και προς την πλευρά της οδού Λουκάρεως, ενώ οι προσερχόμενοι από τη διεύθυνση της οδού Δέγλερη θα κατευθύνονται στο σημείο ελέγχου εισόδου που θα δημιουργηθεί εκεί για τον σκοπό αυτό. Ο έλεγχος όλων των υπολοίπων προσερχόμενων στο κτίριο θα γίνεται στο προαναφερθέν σημείο ελέγχου εισόδου στο ισόγειο του κτιρίου προς την οδό Λουκάρεως. Η έξοδος όλων ανεξαιρέτως των προσώπων είναι δυνατόν να γίνεται και από τα δύο σημεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ