Τώρα μπορούν όλοι να χτυπήσουν τον Jay Z -Η επίθεση της αδερφής της Beyonce έγινε ήδη παιχνίδι - iefimerida.gr

Τώρα μπορούν όλοι να χτυπήσουν τον Jay Z -Η επίθεση της αδερφής της Beyonce έγινε ήδη παιχνίδι

Τώρα μπορούν όλοι να χτυπήσουν τον Jay Z -Η επίθεση της αδερφής της Beyonce έγιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος θέλει να χτυπήσει τον Jay Z; Οσοι- για τους δικούς τους, προσωπικούς λόγους- έχουν τη διάθεση να δώσουν μερικές κλωτσιές στον διάσημο μουσικό, μπορούν να παίξουν το ρόλο της Solange. Γιατί ο περίφημος καβγάς της σόου μπιζ έγινε ήδη παιχνίδι.

Ο λόγος για την επίθεση που έκανε η αδερφή της Beyonce στον σύζυγο της τελευταίας, τη στιγμή που οι τρεις τους μπήκαν σε ένα ασανσέρ. Μπορεί να πέρασαν ελάχιστα 24ωρα από τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο, αλλά κάποιοι δεν έχασαν χρόνο και κυκλοφόρησαν ένα δωρεάν παιχνίδι για Android βασισμένο στο περιστατικό.

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με το αναμενόμενο όνομα «Solange Attacks Jay Z – Game», ένας ήρωας που φορά λευκό σμόκιν, για να μοιάζει στην εμφάνιση που είχε το συγκεκριμένο βράδυ ο ράπερ, δέχεται χτυπήματα από ένα πορτοκαλί πόδι με τακούνι αντιγράφοντας τα ρούχα της Solange. Αν ο παίκτης του καταφέρει αρκετά χτυπήματα πριν τελειώσει ο χρόνος, έχει κερδίσει.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Android επίθεση Beyonce ειδήσεις παιχνίδι Jay Z Solange
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ