Οι πιο... θανατηφόροι ηθοποιοί της μεγάλης οθόνης -Ποιοι έχουν «καθαρίσει» τους περισσότερους - iefimerida.gr

Οι πιο... θανατηφόροι ηθοποιοί της μεγάλης οθόνης -Ποιοι έχουν «καθαρίσει» τους περισσότερους

Οι πιο... θανατηφόροι ηθοποιοί της μεγάλης οθόνης -Ποιοι έχουν «καθαρίσει» τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολος ο πλανήτης έχει ακούσει τα περιβόητα ανέκδοτα για τον Τσακ Νόρις που υμνούν με κάθε τρόπο το πόσο σκληρός είναι. Κι όμως, δεν είναι εκείνος ο πιο... θανατηφόρος ηθοποιός που έχει περάσει από τη μεγάλη οθόνη.

Την πρωτοκαθεδρία σε αυτό το περίεργο στατιστικό έχει ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έχει ξεπαστρέψει 369 άτομα στις ταινίες που έχει παίξει, σύμφωνα με τους υπολογισμούς ενός φανατικού του κινηματογράφου. Οπως αναφέρει λοιπόν ο Ράνταλ Ολσον, μόνο στην ταινία «Κομάντο», του 1985, Σβαρτσενέγκερ σκοτώνει 74 άτομα σε μία σκηνή. Κόβει το λαιμό δύο, πυροβολεί 51, μαχαιρώνει έναν, πετσοκόβει άλλους δύο, ανατινάσσει πέντε με χειροβομβίδες, άλλους τόσους με ρουκέτα, επτά με εκρηκτικά, ενώ έναν τον παλουκώνει!

Το αντίπαλο δέος στους «σκληρούς» του Χόλιγουντ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι τρίτος στη σχετική λίστα, όπου δεν υπάρχει καν ο Τσακ Νόρις. Οσο για τις γυναίκες, το πιο... φονικό χέρι έχει η Ούμα Θέρμαν, με 77 δολοφονίες επί οθόνης, κυρίως βέβαια χάρη στη συμμετοχή της στα δύο μέρη του «Kill Bill».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ