Πάγκαλος απαντάει στη Δούρου: Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο η «Αυγή»; - iefimerida.gr

Πάγκαλος απαντάει στη Δούρου: Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο η «Αυγή»;

Πάγκαλος απαντάει στη Δούρου: Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο η «Α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην κριτική που δέχθηκε για τα όσα είπε για τη Ρένα Δούρου και μάλιστα έδωσε συνέχεια στην κόντρα αφού τόνισε «Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η ''Αυγή'', η εφημερίδα του κόμματος της κ. Δούρου».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε πως η Ρένα Δούρου έλεγε «ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος του κ. Πάγκαλου στα Καλύβια;».

Παράλληλα συνέχισε την κριτική στο θέμα της αφισοκόλλησης λέγοντας: «Έθεσα ένα ερώτημα γιατί καταπατά μόνο αυτή το νόμο κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο της και απάντηση δεν πήρα» προσέθεσε. Αναφερόμενος στις αφίσες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είπε ότι «κολλάει τη φάτσα του για να δείξει εικόνα νεότητας». «Το κόμμα της νεολαίας είναι δυνατόν να στείλει στην ευρωβουλή άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει στα αεροπλάνα» συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο. «Εγώ είμαι 76 ετών και δεν διανοούμαι να κατέβω στην Ευρωβουλή» είπε και εκτίμησε ότι η Κουμουνδούρου θέλει να μαζέψει «ψήφους με τον κ. Γλέζο και στέλνουν επικεφαλής κάποιον που δεν υπάρχει περίπτωση να ασκήσει τα καθήκοντα του. Πώς θα πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα Αθήνα - Βρυξέλλες ο κ. Γλέζος;».

Βολές Πάγκαλου και κατά Κωνσταντινόπουλου

Από τα πυρά όμως του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου δεν γλίτωσε ούτε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τον οποίο χαρακτήρισε εκπρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Ο Κωνσταντινόπουλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το πως έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασε» τόνισε. «Το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία ενώ το ποσοστό του είναι στο 5% εξηγεί ότι η πολιτική του μορφή -όπως εκφράζεται από την πολιτική του ηγεσία- είναι απαράδεκτη» εκτίμησε ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ