Αυτό είναι ίσως το πιο αηδιαστικό μαγιό -Γιατί χρειάζεται κότσια για να το φορέσει μια γυναίκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι ίσως το πιο αηδιαστικό μαγιό -Γιατί χρειάζεται κότσια για να το φορέσει μια γυναίκα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν πιστεύεται ότι το καλοκαίρι δείχνουμε περισσότερο δέρμα, τότε ξανασκεφτείτε το. Κι αυτό γιατί μετράει αυτό που είναι κάτω από το δέρμα...

Ένα μαγιό που μοιάζει περισσότερο με αποκριάτικο κοστούμι βάζει τα εσωτερικά όργανα στο ύφασμα και από εκεί στην οθόνη, καθώς δεκάδες γυναίκες που τα φορούν βγάζουν selfies με αυτά και οι φωτογραφίες τους γίνονται ανάρπαστες στα social media.

Το μαγιό ονομάζεται «Dem Guts» και αποτελεί σχεδιαστικό δημιούργημα της εταιρείας Black Milk Clothing. Εντούτοις, το συγκεκριμένο σχέδιο βγαίνει σε περιορισμένο αριθμό οπότε είναι ήδη συλλεκτικό. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το μαγιό απεικονίζει τα εσωτερικά όργανα και τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, των πνευμόνων, του παχέος εντέρου και του μυϊκού ιστού..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media μαγιό Ανθρώπινα όργανα Dem Guts
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ