Γεννηματά, Μανιάτης και όλο το ΠΑΣΟΚ σε φημισμένη ταβέρνα για παϊδάκια, με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη [εικόνες]

Μετά το τυχαίο -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους- δείπνο Δούρου-Μαρινάκη στο Χατζηκυριάκειο, τώρα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ τους οι υπουργοί Φώφη Γεννηματά και Γιάννης Μανιάτης, απόλαυσαν δείπνο με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη στον Προφήτη Ηλία.

Πλούσιο υλικό για πολιτικό ρεπορτάζ δίνουν τα τελευταία βράδια τα φημισμένα μεζεδοπωλεία του Πειραιά, αφού στα τραπέζια τους συναντάς ενδιαφέρουσες πολιτικές συναθροίσεις.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα airetos δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες από το τραπέζι στον «Ρήγα» με τα φημισμένα παϊδάκια απέναντι από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Στη συνάντηση παρευρέθησαν η Φώφη Γεννηματά με το σύζυγο της Ανδρέα Τσούνη, ο Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του Βάλια.

Επίσης στη συνάντηση παρευρέθησαν και ο Υπουργός ΠΕΚΑ κ.Γιάννης Μανιάτης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Φίλιππος Σαχινίδης, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Γιάννης Διαμαντίδης,Γρηγόρης Νιώτης, Δημήτρης Λιντζέρης, ο πρώην Νομάρχης Πειραιά και πρώην Υπουργός Χρήστος Φωτίου, το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Μιχαλάκος, η Νίτσα Βλασσοπούλου πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο Χαμάκος Γιώργος πρώην Αντιδήμαρχος, ο Μιχάλης Μαλτέζος πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Αντιδήμαρχος, καθώς και άλλα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του airetos.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ