Κρυφά μηνύματα σεξ σε διαφημίσεις πέντε πασίγνωστων προϊόντων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κρυφά μηνύματα σεξ σε διαφημίσεις πέντε πασίγνωστων προϊόντων [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oταν οι εταιρείες σχεδιάζουν τα λογότυπα των προϊόντων τους, προσπαθούν να δημιουργήσουν σχέδια τα οποία είναι αφενός αναγνωρίσιμα και αφετέρου μπορούν να αφομοιωθούν εύκολα από το καταναλωτικό κοινό. Κάποια από αυτά, όμως, περιέχουν και «κρυφά» μηνύματα. Μερικές φορές και... σεξουαλικά.

Το Βussiness Insider παρουσιάζει πέντε τέτοιες διαφημίσεις που κρύβουν σεξουαλικά μηνύματα. Αλλες πιο εμφανώς, άλλες όχι και τόσο. Συγκεκριμένα, πρέπει να έχεις μεγάλη φαντασία για να πάει ο νους σου προς τα εκεί.

Coca-Cola

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φαντασία. Ο πάγος που είναι στο κουτάκι του γνωστού αναψυκτικού θυμίζει τη φιγούρα γυναίκας σε άκρως σέξι πόζα.

Βιντεοπαιχνίδι

Σε αυτη τη διαφήμιση γνωστού βιντεοπαιχνιδιού σε κάποια από τα γραφικά του, οι κουκιδίτσες σχηματίζουν τη λέξη sex. Αν το δει κανείς από μεγαλύτερη απόσταση είναι πιο εμφανές το μήνυμα.

Αφρόλουτρο

Ρίχνοντας μια δεύτερη και προσεκτικότερη ματιά στη διαφήμιση του γνωστού αφρόλουτρου θα προσέξει κανείς ότι το χέρι που δείχνει να τρίβει το πόδι της γυναίκας δεν είναι της ίδιας. Είναι ξεκάθαρα ανδρικό.

Καραμέλες

Στη συσκευασία των συγκεκριμένων καραμέλων το αρχικό γράμμα του ονόματός τους είναι τοποθετημένο πλάι στη λέξη explosion με τέτοιο τρόπο ώστε εμφανώ σχηματίζεται η λέξη sex.

Pepsi

Θέλει φαντασία. Και όχι ένα αλλά δύο κουτάκια Pepsi. Τοποθετώντάς τα το ένα πάνω στο άλλο σχηματίζεται η λέξη sex.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sex σεξ Διαφήμιση λογότυπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ