Στο Ρέθυμνο, στη βίλα «Erasmia» ο υπουργός Εξωτερικών - iefimerida.gr

Στο Ρέθυμνο, στη βίλα «Erasmia» ο υπουργός Εξωτερικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συγκρότημα με πέτρινες βίλες, στο Ρέθυμνο καταλύει, από το περασμένο Σάββατο, ο Υπουργός Εξωτερικών, Σταυρός Λαμπρινίδης μαζί με την οικογένειά του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, στη βίλα "Erasmia", στο δρόμο Παράγκας - Κισσού περνάει φυσιολατρικές - με τη δέουσα πολυτέλεια, ωστόσο - διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, τα δύο του παιδιά, την αδερφή της συζύγου του και τους αστυνομικούς της ασφάλειάς του, οι οποίοι ενισχύονται και από αστυνομικούς της ασφάλειας Ρεθύμνου. Η Βίλα Erasmia είναι 130 τ.μ. διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα.

Για λογαριασμό του υπουργού και της συνοδείας του ενοικιάστηκαν δύο βίλες, που διαθέτουν από μία πισίνα, ενώ η κράτηση έγινε μέσω διαδικτύου, από τη σύζυγο του κ. Λαμπρινίδη, ήδη από τον περασμένο Μάιο. (σ.σ. η βραδιά στην πολυτελή βίλα Erasmia κοστίζει 220 ευρώ, αυτή την περίοδο)

Η υπουργοποίηση του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή έκανε τον ιδιοκτήτη των καταλυμάτων να σκεφτεί ότι πιθανώς λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ο Στ. Λαμπρινίδης δε θα μπορέσει να κάνει τις διακοπές του, όπως είχε προγραμματίσει, κι έτσι ενοικίασε τη μία από τις δύο βίλες σε έτερο επισκέπτη της περιοχής, από τον οποίο τελικά ζητήθηκε να μετακινηθεί σε άλλη βίλα, όταν έφτασε "σήμα" από το Υπουργείο, ότι οι διακοπές του υπουργού θα πραγματοποιηθούν, όπως είχε προγραμματιστεί. Ο νέος ενοικιαστής αρνήθηκε να μετακινηθεί σε άλλη βίλα και εν τέλει εκνευρίστηκε και αποχώρησε.

Η καθημερινότητα των διακοπών του υπουργού περιλαμβάνει βόλτες με ποδήλατο, σε χωματόδρομους και απόμερα μονοπάτια, μακριά από τα βλέμματα του κόσμου. ήδη έχει επισκεφθεί την ιστορική Μονή του Αγίου Πνεύματος στον Κισσό, ενώ καθημερινά εκδράμει με τη συνοδεία του προς άγνωστες περιοχές και επιστρέφουν αργά τη νύχτα. Χθες, έφυγε με πέντε αυτοκίνητα και δεν επέστρεψε παρά μόνο στις 22.00 τη νύχτα.

Ο υπουργός Εξωτερικών, έφθασε στην Κρήτη, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Ίμβρο. Αφίχθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κι από εκεί, οδικώς, έφθασε στην ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου, η οποία σημειωτέον γειτνιάζει με τα χωριά που απανθρακώθηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στο δήμο Αγίου Βασιλείου.

Οι διακοπές στο "μαύρο φόντο" για τον υπουργό και την οικογένειά του ήταν προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν στις 20 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ