Η Αλεξία Εβερτ περιγράφει πώς την έδειρε ο Θέμης Πετράκης -«Δεν πρόκειται να του τη χαρίσω...», λέει - iefimerida.gr

Η Αλεξία Εβερτ περιγράφει πώς την έδειρε ο Θέμης Πετράκης -«Δεν πρόκειται να του τη χαρίσω...», λέει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oργισμένη, φοβισμένη, αλλά και αποφασισμένη να μην χαριστεί στον γιο του εφοπλιστή Πετράκη, Θέμη, εμφανίστηκε η Αλεξία Εβερτ στις πρώτες δηλώσεις της μετά το τροχαίο στο Κολωνάκι, το βράδυ της Κυριακής.

Η κυρία Εβερτ επέστρεφε από μια προεκλογική συγκέντρωση, παρέα με την μητέρα της. Αφού την άφησε στο σπίτι της και κατευθυνόμενη προς το δικό της, πέρασε με το τζιπ της από την Ηροδότου. Ο δρόμος ήταν σκοτεινός, «ο κ. Καμίνης, ξέρετε, δεν μας φώτισε καλά την περιοχή», όπως λέει, και έγδαρε με το δικό της αυτοκίνητο το πίσω μέρος της στραβοπαρκαρισμένης Ferrari του Θέμη Πετράκη. Στην αρχή νόμισε ότι είχε ακουμπήσει κάποιον κάδο απορριμάτων, αλλά στη συνέχεια κατάλαβε πως ήταν αυτοκίνητο. Τότε κατέβηκε για να αφήσει τα στοιχεία της.

Με το που κατέβηκε, όμως, όπως λέει η ίδια, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ήρθε αντιμέτωπη με τον γόνο του εφοπλιστή και έναν «ένοπλο φουσκωτό» οι οποίοι άρχισαν να την προπηλακίζουν: «Με έβριζαν χυδαία, μου έλεγαν ότι "θα πληρώνεις τη Φεράρι για επτά ζωές, θα την πληρώσεις με αίμα, θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα σε κάνουμε να μετανιώσεις". Στη συνέχεια μου πέταξαν στο κεφάλι έναν τόμο του Χρυσού Οδηγού. Επεσα κάτω και ένας απ' αυτούς άρχισε να με κλωτσά στο σώμα και να με κτυπά στο κεφάλι. Μία κοπέλα, η κοπέλα του Πετράκη νομίζω, ενώ βρισκόμουν στο έδαφος άρχισε να με βρίζει κι αυτή» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αλεξία Εβερτ.

Ακόμη πιο εξοργιστική, κατά την κυρία Εβερτ, είναι η απάντηση που έδωσε ο Πετράκης σε ερώτηση αστυνομικού για το αν θα κτυπούσε την κυρία Εβερτ, αν γνώριζε ποια είναι. «Οχι, εάν ήξερα πως ήταν η κόρη του Εβερτ δεν θα έκανα τίποτα και τώρα που το έμαθα ζητώ συγγνώμη...».

Η κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ ανέφερε, επίσης, ότι την επισκέφθηκε στο σπίτι της η μητέρα του Θέμη Πετράκη για να της ζητήσει συγνώμη. «Δεν αναγνωρίζω τον γιο μου μ' αυτά που έκανε» της είπε. Πάντως, η Αλεξία Εβερτ από την πλευρά της δηλώνεί ότι δεν πρόκειται να του χαριστεί. «Αν έκανε ο γιος μου τέτοιο πράγμα θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα από την Ακρόπολη, δεν πρόκειται να του τη χαρίσω στον Πετράκη. Το μόνο που λυπήθηκα ήταν η μάνα του»...



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ