Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Λόρενς φαίνεται ότι είναι επιρρεπής στις τούμπες. Είναι η τρίτη φορά που η ηθοποιός βρίσκεται σε επίσημη εκδήλωση και ο φωτογραφικός φακός την συλλαμβάνει να χάνει την ισορροπία της.

Αυτή τη φορά ήταν στην επίσημη πρεμιέρα του «X-Men: Ημέρες ενός χαμένου μέλλοντος», όπου πρωταγωνιστεί, το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη.

Η 23χρονη φορώντας μάξι μπλε φόρεμα και ψηλοτάκουνα, μπλέχτηκε ανάμεσα στο ύφασμα, τα τακούνια και τα σκαλοπάτια και έχασε, γι ακόμη μια φορά, την ισορροπία της. Αυτή τη φορά δεν σωριάστηκε κάτω, καθώς πρόλαβαν να την πιάσουν δύο άντρες από την ασφάλεια που βρίσκονταν δίπλα της.

Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πολλοί κατηγορούν τη Λόρενς ότι οι τούμπες της είναι σκηνοθετημένες για να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φλας. Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά.

Για την πτώση της στα φετινά Όσκαρ μίλησε στη Marie Claire του Ιουνίου: «Προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει, να είμαι ευγενική, να χαιρετώ τους θαυμαστές μου και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά μου ένα κώνος». Όπως εξηγεί, γέλασε όταν συγκρούστηκε με τον κώνο, αλλά μέσα της σκεφτόταν «Τη γ@@@σα! Όλοι θα νομίζουν ότι ήταν σκηνοθετημένο».

Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η ...ανισόρροπη Λόρενς έγραψε ιστορία στα φετινά όσκαρ, όταν σωριάστηκε στο κόκκινο χαλί, ενώ περπατούσε με την εντυπωσιακή κόκκινη Dior τουαλέτα της. Μαλιστα παρ΄ολίγον να παρασύρει και τους υπόλοιπους που έσπευσαν να την βοηθήσουν. Οι φωτογράφοι φυσικά ήταν μπροστά την ώρα της τούμπας και την απαθανάτισαν.

Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η παρθενική τούμπα της Λόρενς ήταν στα Όσκαρ του 2013, όταν απέσπασε το βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου. Η Λόρενς, τότε, έπεσε τη στιγμή που πήγαινε να το παραλάβει...

Η Τζένιφερ Λόρενς μας δουλεύει: Μετά από δύο τούμπες στα όσκαρ μέτρησε και πάλι τα σκαλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ