Τα επεισοδιακά γενέθλια του Σρέντερ -Αντί να σβήσει κεράκια, έτρεχε να γλιτώσει από βόμβα - iefimerida.gr

Τα επεισοδιακά γενέθλια του Σρέντερ -Αντί να σβήσει κεράκια, έτρεχε να γλιτώσει από βόμβα

Τα επεισοδιακά γενέθλια του Σρέντερ -Αντί να σβήσει κεράκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξέχαστα θα μείνουν στον Γκέρχαρντ Σρέντερ τα 70α γενέθλιά του. Γιατί αντί να σβήσει... κεράκια, ο πρώην καγκελάριος τράπηκε σε φυγή, μαζί με τους καλεσμένους του, υπό το φόβο ότι θα εκραγεί βόμβα.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε ξενοδοχείο στη Φρανκφούρτη, όπου η τράπεζα Ρότσιλντ οργάνωσε γιορτή για τα γενέθλια του Σρέντερ. Ομως, ένα τηλεφώνημα χάλασε το κλίμα της εκδήλωσης. Ενας άγνωστος έκανε λόγο για ένα «τρομακτικό γεγονός» που θα συνέβαινε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με διάφορα γερμανικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους το Der Spiegel και η Bild να κάνουν λόγο για προειδοποίηση για βόμβα.

Το ξενοδοχείο βέβαια εκκενώθηκε αμέσως και ερευνήθηκε από την αστυνομία. Αφού δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο, τρεις ώρες αργότερα οι προσκεκλημένοι επέστρεψαν και συνεχίστηκε η γιορτή.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ