Ο «ένδοξος ηγέτης» κατακτά τις ΗΠΑ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι - iefimerida.gr

Ο «ένδοξος ηγέτης» κατακτά τις ΗΠΑ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι

Ο «ένδοξος ηγέτης» κατακτά τις ΗΠΑ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας τώρα και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ένδοξος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν καταφέρνει με απαράμιλλη γενναιότητα να κατατροπώσει τον αμερικανικό στρατό και να ρίξει το Αγαλμα της Ελευθερίας στο βυθό της θάλασσας! Αυτά συμβαίνουν στο παράλληλο σύμπαν της εικονικής πραγματικότητας και συγκεκριμένα σε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστή τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
H αμερικανική εταιρία Moneyhorse ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά τον «ένδοξο ηγέτη» (Glorious Leader), ένα βιντεοπαιχνίδι με έντονα χιουμοριστική διάθεση. Εκεί, οι ρόλοι αντιστρεφονται. Δεν είναι οι γενναίοι αμερικανοί στρατιώτες που αποκρούουν τον εξωτερικό εχθρό, αλλά «η εποποιία του Κιμ Γιονγκ Ουν κατά του αμερικανικού στρατού».

Ο «ένδοξος ηγέτης» κατακτά τις ΗΠΑ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι | iefimerida.gr 0

Το παιχνίδι περιλαμβάνει εφτά επίπεδα στα οποία ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις, όπως μάχες ανάμεσα σε Αμερικανούς και Βορειοκορεάτες στο χιονισμένα δάση της Μοντάνα ή να φέρει σε πέρας την αποστολή να βυθίσει το Αγαλμα της Ελευθερίας. Στο παιχνίδι, ο «ένδοξος ηγέτης» δέχεται κάποιες φορές και εσωτερική βοήθεια, για παράδειγμα από τον Ντένις Ρόντμαν. Στην πραγματική ζωή, ο πρώην θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, γνωστός για τις εκκεντρικότητές του, δηλώνει «φίλος καρδιακός» του Κιμ Γιονγκ Ουν κι έχει μάλιστα επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα.
Αν κρίνουμε από το πόσο συχνά απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ ο Κιμ με τις δικές του «εκκεντρικότητες» και πόσο σατιρίζεται στο διαδίκτυο, τότε οι εμπνευστές του βιντεοπαιχνιδιού μάλλον χτύπησαν διάνα...

Ο «ένδοξος ηγέτης» κατακτά τις ΗΠΑ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι | iefimerida.gr 1
Ο «ένδοξος ηγέτης» κατακτά τις ΗΠΑ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι | iefimerida.gr 2
Ο «ένδοξος ηγέτης» κατακτά τις ΗΠΑ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: www.moneyhorsegames.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ