Η «madame shou shou», Ελίνα Κορδάλη -Η σχεδιάστρια των μαγιό με τον φιόγκο στο πίσω μέρος και τα φρουφρού, που κάνουν θραύση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «madame shou shou», Ελίνα Κορδάλη -Η σχεδιάστρια των μαγιό με τον φιόγκο στο πίσω μέρος και τα φρουφρού, που κάνουν θραύση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ελίνα Κορδάλη είναι η σχεδιάστρια των ρούχων madame shou shou, δημιουργιών που διακρίνονται από ρίγες,κύκλους, απαλά χρώματα και λουλούσια, φιόγκους και δαντέλες, τα οποία ξεπουλούν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και αν όλα αυτά δεν σας λένε τίποτα, τότε σίγουρα θα σας λέει πολλά η εικόνα των κοριτσιών στις παραλίες με τα στράπλες μαγιό με τους μεγάλους φιόγκους στο πίσω μέρος, δημιουργία της Ελίνας που αγαπήθηκε όσο καμία και έκανε όλες τις γυναίκες να ψάχνουν αυτά τα μοναδικά μαγιό.

Η Ελίνα Κορδάλη, όπως λέει η ίδια μιλώντας στο Popaganda.gr, μετά τις σπουδές της στο Μιλάνο επέστρεψε στην Αθήνα και αφού σχεδίασε την πρώτη της συλλογή, παρέα με μια φίλη της όργωσαν την Ελλάδα για να δειγματίσουν τα ρούχα της. Η σειρά πήγε απρόσμενα καλά και σήμερα τα ρούχα της πωλούνται σε 80 καταστήματα της χώρας και σε αρκετά στο εξωτερικό.

Διαβάστε πώς η Ελίνα Κορδάλη επέλεξε το όνομα madame shou shou για τα ρούχα της, από πού εμπνέεται τις σειρές της και δείτε μερικές από τις δημιουργίες της στο popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπικίνι μαγιό Madame Shou Shou Ελίνα Κορδαλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ