Ιδού οι πιο εξωφρενικά αλλόκοτοι νόμοι για το σεξ στις ΗΠΑ -Γιατί διώκεται ποινικά η μοιχεία και που είναι παράνομα τα αγγίγματα - iefimerida.gr

Ιδού οι πιο εξωφρενικά αλλόκοτοι νόμοι για το σεξ στις ΗΠΑ -Γιατί διώκεται ποινικά η μοιχεία και που είναι παράνομα τα αγγίγματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σεξ είναι μια ιδιωτική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους ... εκτός από την κυβέρνηση των ΗΠΑ που επίσης εμπλέκεται. Ιδού μερικοί από τους πιο παράξενους νόμους που ισχύουν σε πολιτείες των ΗΠΑ:

Στο New Hampshire, η απιστία είναι παράνομη -η μοιχεία διώκεται από τις αρχές του 1800.

Ωστόσο, οι νομοθέτες ψήφισαν τον περασμένο μήνα ώστε ο νόμος να καταργηθεί.

Στη Γιούτα, η πολύ σέξι εμφάνιση, τιμωρείται! Πρόκειται για ένα νόμο που στόχο έχει τον περιορισμό των άσεμνων πράξεων ενώ παράνομο θεωρείται και το να αγγίζει κανείς τον εαυτό του ή να τον εκθέτει με πρόστυχο τρόπο.

Στη Χαβάη μόλις πρόσφατα κρίθηκε ως παράνομο, το σεξ μεταξύ αστυνομικού και πόρνης.

Στη Φλόριντα, είναι παράνομο για τα ανύπαντρα ζευγάρια να ζουν μαζί στην αμαρτία. Η μοιχεία είναι επίσης παράνομη εκεί, και μία γυναίκα πράγματι αξίωσε τη σύλληψη του άντρα της το 2006. Ωστόσο, οι νομοθέτες σκοπεύουν να απαλλαγούν σύντομα από τον αναχρονιστικό αυτό νόμο εντός του έτους.

Αλλά και στη Νέα Υόρκη η μοιχεία θεωρείται παράνομη. Μια γυναίκα συνελήφθη το 2010 καθώς επιδιδόταν σε ερωτικές πράξεις σε δημόσιο χώρο. Ο αστυνομικός τύγχανε να γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη ήταν παντρεμένη οπότε της πέρασε χειροπέδες!

Στη Νεμπράσκα, δεν μπορείτε να παντρευτείτε, αν έχετε γονόρροια...

Σε τέσσερις πολιτείες απαγορεύεται δια νόμου ο σοδομισμός (Λουιζιάνα, Βόρεια Καρολίνα, Οκλαχόμα, και το Κάνσας), αλλά επιτρέπεται, τεχνικώς, η νεκροφιλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Σύλληψη ΗΠΑ σεξ νομοί μοιχεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ