Πέθανε σε ηλικία 63 ετών από ανεύρυσμα ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης - iefimerida.gr

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών από ανεύρυσμα ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών από ανεύρυσμα ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Αγγουράκης, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Ωνάσειου νοσοκομείου, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.Το στέλεχος του Κομμουνιστικού κόμματος νοσηλευόταν από την Κυριακή στην ΜΕΘ του Ωναστείο σε σοβαρή κατάσταση με ανεύρυσμα, ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Χαράλαμπος Αγγουράκης γεννήθηκε το 1951 στο Βουκουρέστι. Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής, Πολυτεχνείο Δρέσδης (Technische Universität Dresden) (1973) - Μηχανικός· Διδακτορικό Πληροφορικής, Πολυτεχνείο Δρέσδης (1978). Βοηθός στο Τμήμα Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Δρέσδης (1973-1978).

Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (1975-1985). Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) (1985).

Μέλος της Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτής Α' Αθήνας / ΚΚΕ) (1997-2000).

Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (1997-2000).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ